lördag

Idag vaknade man trött efter gårdagen! Runt fem åkte jag och ida och kollade hockey. Nu är jag hemma igen och ska äta strax och sedan bär det mot festligheter.
Cause you're amazing just the way you are

torsdagkväll

Idag gjorde jag en impuls grej, piercade mig igen. Kommer antagligen ångra mig. Nu ikväll har jag myst med min mormor som äntligen är hemma igen, även tagit en promenad och nu ska jag plugga, prov imorgon på en fredag, wohoo!

torsdag

Idag är det torsdag och det innebär att imorgon är det helg! Som jag skrivit tidigare så har vi projekt i skolan och vi var nyss uppe på frisör och fotade. Efter skolan åker jag och miapia ner på stan och piercar oss, igen. Ikväll blir det  kanske lite träning.


onsdag

Idag har det varit i en bra dag! Skola, äventyr med kusinen och kvällen avslutades med bio. Imorgon kommer den bästa äntligen hem! Allt börjar gå framåt. Goodnight

tisdagkväll

Idag blev hela tjejligan ny piercade! Efter det åkte jag upp till sjukhuset och hälsade på mormor och kolla vad hon tyckte om det nya. Efter åkte jag hem och åt mat, sedan in i duschen och bums ner i säng och nu ligger jag här och har precis kollar desperate housewives och har ont. Imorgon blir det bio!


tisdag

Idag har vi projekt i skolan och det har vi hela veckan. Efter skolan ska jag åka ner och möta ett gäng tjejer så ska vi gå och göra något busigt. Efter det ska jag och mathilda antagligen åka upp till sjukhuset och hälsa på mormor.


söndag

Tydligen kunde det bli värre, det där tog hårt.
Nu vill jag att du ska komma hem, jag behöver dig - du behöver mig - vi behöver varandra.

lördag

Den här helgen blev den värsta helgen på länge, jag är en tjej som bara består av otur. Igår spenderade jag kvällen på akuten. Är hemma nu och fixar lite sen åker jag upp igen och spenderar lördagen där. Vill att du ska komma hem, saknar och älskar dig!

torsdag

Hade bara en lektion idag och på den gjorde vi abslut ingenting. Senare på kvällen så kom min kusin och hämtade mig, vi åkte på lite ävetyr, hann även med en liten olycka innan!! Nu ligger jag sängen och försöker få tillbaka min värme medans jag väntar på att paradise ska börja. Kommer vekligen inte klara denna vinterkyla i år. Imorgon startar jag dagen på swedbank hallen! Goodnight


21.44

Fick mig nyss en rejäl tankeställare, nu vet jag.

torsdag

Idag är det en onödig och regning dag. Åkte till skolan till ett och fick åka hem halv 2 igen. Nu är jag hemma och ska kolla film sen ikväll ska jag träffa en speciell person som jag behöver nu! Lägger ner bloggen några dagar, alla har vi en dålig period och jag har min nu.

-

It isn't ok
You play a dangerous game
Got me hangin' like a voodoo puppet on the string
It isn't ok
You got me losin' my way
I'm a prisoner I'm stuck inside you labored oh

onsdag

Idag har jag spenderat min skoldag i hemlingby. När jag kom hem var jag trött och luktade eld rök! Nu har jag duschat och ska snart lägga mig och kolla på kungarna av tylösand. Imorgon har jag sovmorgon till kvart i ett, känns underbart!

tisdag

Idag vaknade jag som den tröttaste människan i världen och det blev sent igår så idag ville bara ligga kvar och sova. Men jag tog bussen till skolan och hade svenska och engelska på eftermiddagen. Åkte ner på stan och träffade mathilda, fixade lite ärenden sen åkte vi hem för att sedan bege oss på brynäsmatchen. Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa till sängs!

om du nu menar det du säger så visa det.

måndag

Idag har det varit en bra dag. Ett plus för dagen var att jag träffa mathilda efter skolan. Nu ska jag hoppa i säng och kolla på sex and the city 2. Goodnigt


23.36

vad gör jag för fel?

söndag

Nu var det länge sen jag bloggade. Har inte varit hemma på nästan hela helgen. Nu är jag äntligen hemma och kommer vara det hela dagen. Ska ut och springa lite senare tror jag sen ikväll blir det mys och plugg. Kanske skriver ett till inlägg ikväll.

RSS 2.0