torsdag

Idag hade jag sovmorgon - Drog till skolan vid ett - åkte ner på stan och mötte M - hemligt uppdrag - käk - jobb. Nu blir det sängen+film och imorgon är det fredag vilket innebär festligheter. Goodnight
Jag vill kunna strunta i dig, vill inte känna något, vill kunna se dig så som du ser mig, vill att allt ska vara bra och nu tar jag steget fram mot nya tider.

onsdag

Idag hade vi matteprov och det gick käpprätt åt helvete! tänker inte skriva nått mer om den här fula dagen. Nu ska jag kolla film och hoppas att allt går mot ljusare tider.

tisdag

Kom precis hem från jobbet! Nu är man lagomt trött och sliten efter en dag med skola och jobb. Kvällen fortsätter med lite mat, dusch, sängen och matteboken. Imorgon gäller det!


måndag

Idag är det måndag och skolveckan har dragit igång på nytt. På onsdag har vi vårat första matte b prov och jag är redan nervös! Dom här dagarna fram till dess blir det plugg och jobb. Nu ska jag lägga mig i sängen och kika idol sen ta fram matteboken innan jag släcker lampan för idag. Fick nyss reda på att vi har sovmorgon till kvart i ett imorgon! Välbehövligt.


söndag

Idag är det söndag och den började med att jag och mathilda åkte på jobb kurs! På tisdag börjar vi jobba och hoppas att det ska gå bra. Lördagen spenderades på lagfest tillsammans med ett gäng killar och tjejer. Nu är jag skapligt trött och ska redan hoppa i sängen och titta på film.
There's a danger in loving somebody too much



01.25

Idag fick jag den sista pusselbiten och nu vet jag att jag är död för dig.

fredag

Idag är det fredag och helgens första dag. Skolan idag bestod för det mesta av myspys. Efter skolan åkte jag ner på stan och träffade ida och nu är jag hemma och väntar på kvällsmaten och fixar mig lite. Efter det ska jag bege mig hem till Felix. Hoppas alla får en trevlig fredagkväll.

torsdag

Kom nyss hem från stan. Hade idrott tidigare idag och är rätt trött efter dagens cooptest, så kommer somna underbart skönt ikväll! Nu om en stund åker jag och ida till Läkerol för att se brynäsmatchen.


onsdag

Kom nyss hem från ett tränings pass på Friskis! Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen och kolla tv. Imorgon är det sovmorgon och skolfoto.

14.25


tisdag

Idag vaknade jag trött som aldrig förr. Kämpade mig upp och tog bussen till skolan. Efter skolan mötte jag upp Lena på stan för att uträtta lite saker. Fick med mig två par tränings skor hem! Mathilda kom även och gjorde oss sällskap och eftermiddagen spenderades med henne! Nu har jag precis duschat och ska fortsätta kvällen med läsning och tv. Imorgon väntar en lång skoldag - slutar klockan fem!


måndag

Idag börjde en ny skolvecka och en hel del plugg. Har mitt första matte b prov nästa vecka och det är lika bra att börja repetera redan nu . Nu ska jag hoppa in i duschen sedan lägga min i sängen och läsa.


söndag

Igår blev det hoffmaestro-ett minne för året 2010. Idag blev det tidig uppstigning och en tripp till stockholm med M. Godnatt
Jag gör inte det här för att jag vill det, utan jag kan inte skada mig själv längre.

16.35

Du är mitt skydd och dig gillar jag!


onsdag

Nu är den längsta skoldagen avklarad och imorgon har jag sov morgon till klockan ett. Nu blir det kvälls fika - gröt med hallon sylt!
He stole my heart, he ran away, now im heartless


tisdag

Idag har jag som vanligt haft en lång skoldag, efter den åkte jag hem och pluggade och råkade slumra till. Nu är jag vaken igen och kikar på idol. Imorgon har jag min längsta skoldag och en dag närmare den roliga helgen som nu är klar och planerad! Planerna börjar på fredag och slutar på söndag-kväll!


22.56

Idag har jag gått i skolan hur länge som helst, åkte hem och vilade upp mig för att sedan åka in till stan för att träffa elpan. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och sedan direkt ner till sängs för att göra mig redo för ännu en skoldag!

gullrumpa


måndag

Skolan suger + schemat suger


00.30

Kan be till gud, bara allt blir bra. En människa tål bara att ta en mängd skit, den kränsen är nåd nu


12 september

Nu har min blogg flyttat hit till blogg.se.

Just nu är jag hemma hos mattan och myser och får varandra på bättre tankar. Vi ska inte ens prata om gårdagen. Den började bra men slutade inte lika bra. Idag är det söndag och det innebär att det fortsätter så som den gör nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0